Over Ons

Keuken

Wat we doen

Door de ontwikkeling en vertegenwoordiging van lekkere producten onder mooie merken, realiseren we groei binnen de bestaande food categorieën in Nederland. Onze focus ligt op de consumptiemomenten: ontbijt, tussendoor en snacking.

Met een enthousiast gemotiveerd team houden we ons dagelijks bezig met sales, distributie, merk- en productontwikkeling.

Kwaliteit staat centraal

Kwaliteit draait om meer dan alleen een lekker product.

Voedselveiligheid, een efficiënte orderstroom en betrouwbare artikeldata zijn essentieel. Als partner van de Retail zijn onze systemen en organisatie hier op ingericht.

logo-IFS
Logo-GS1
logo-EDI
Store

Onze overtuiging

Wat je drijft, bepaalt wat je doet en heeft daardoor grote invloed op het behalen van je doelen.

Wij willen Favoriet worden bij klanten, medewerkers, partners en andere stakeholders. Om dat te bereiken zien we ons HEART, onze vijf kernwaarden, als krachtig middel. Het vormt de basis voor de prettige werkomgeving en duurzame partnerships die we voorstaan. Aan deze waarden mag je ons te allen tijde houden.

Happiness

Onze passie is food! Met onze producten en ons handelen willen we bijdragen aan de geluksmomenten van anderen; Daar worden wij happy van!

Excellence

In alle activiteiten willen we de best mogelijke kwaliteit leveren, zonder effectiviteit en efficiëntie uit het oog te verliezen. We houden er van om onszelf uit te dagen en verwachtingen te overtreffen.

Authenticity

Onze producten worden geselecteerd op basis van unieke kenmerken en een eigen verhaal. Maar authenticiteit is niet alleen een assortimentscriteria; Het is iets wat we zoeken en stimuleren in elkaar. De unieke eigenschappen van het individu maken ons tot een sterker geheel.

Relations

We vinden het belangrijk om te connecten met klanten, partners, collega’s en onze omgeving. Communicatie geeft ons plezier, we tonen respect, helpen waar nodig en willen bijdragen aan elkaars succes.

Thankfulness

Dankbaarheid is voor ons meer dan een tijdelijk gevoel of uiting, als reactie op een specifieke prestatie of resultaat. We streven naar een constante houding van waardering. Dat zet het verleden in perspectief, zorgt voor rust in de dagelijkse hectiek en maakt ons verwachtingsvol over dat wat komt.

Geïnteresseerd geraakt en benieuwd wat we voor elkaar kunnen betekenen?

Bleiswijkseweg 55, 2712PB, Zoetermeer
info@favofoods.com
+31 (0) 622971497
LinkedIn